Sessies

De Kashmirische tantramassage

nodigt uit tot loslaten, overgave aan jouw innerlijke stroom. De massage is een energetische dans waarin je zacht wordt aangeraakt terwijl je gekoesterd en gedragen wordt. Jouw levensenergie krijgt meer ruimte om te stromen.

De warmte, veiligheid en liefde die je in de Kashmirische tantrische massage kan voelen,
dragen er toe bij dat je je kwetsbaarheid als kwaliteit kan ervaren.

Wil je meer in aanraking komen met levenskracht, levensvreugde en levensenergie en je ‘oorspronkelijke bron’ dan is deze massage uitermate geschikt.

Hoe ziet zo’n sessie er uit?

Iedere sessie begint altijd met een kennismaking. We kijken waar jouw verlangen op dat moment is. In het gesprek kijk ik hoe je je veilig en welkom kan voelen met dat wat er is. Een moment van rust en stilte zodat je echt aanwezig kan zijn in de massage. Dat er ruimte is om te voelen wat er is, bijvoorbeeld spanning. Zodat we samen de verdieping in gaan van de adem. Dan begint de liefdevolle massage. Door de ademstroom komt je levensenergie in beweging en ervaar je waar je oorspronkelijke verlangen naar toe stroomt. Alles mag er zijn, zonder handelen of oordelen.

Wat kun je tegenkomen?

Emoties. Hiervoor geldt dat alles er mag zijn als onderdeel van de stroom. Emoties kun je ervaren als een golf, waarvan je merkt dat deze naar een hoogtepunt gaat en daarna vanzelf wegvloeit. Ook opwinding kan en mag er zijn; dit is de belangrijkste bron van de levenskracht waardoor we in contact komen met onze levensvreugde. De tantrische massage leert je om hierin te ontspannen.

Het is gebruikelijk dat de ontvanger van de Kashmirische tantramassage volledig naakt is. Mocht je je meer op je gemak voelen door iets aan te houden, dan is dat uiteraard mogelijk. Het belangrijkste is dat jij kan ontspannen.

Praktisch

Een sessie duurt 2 uur.
Kosten: 130,- euro

Ik neem momenteel even geen nieuwe klanten aan.

Loading